Beoordelingen van Restaurant Asian Fantasy Amsterdam

Recente recensies van Restaurant Asian Fantasy Amsterdam

5 sterren na 28 reviews

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte minder dan normaal. Wel goede klantenservice!

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

bestelling op tijd geleverd

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Belangrijke factor was hoe zaken werden geserveerd - niet verzopen in de sausen maar krokant en met de saus separaat. Hoeveelheid was ruim voldoende (vier gerechten voor 4 volwassenen is zelfs beetje teveel). Bonuspunten voor de bezorging - deze was exact op tijd. De bezorger heirover gecomplimenteerd waarop hij reageerde: "maar dat is toch hoe het moet?"- hulde. Ik zou willen dat uw collega's hiervan notie nemen. Op tijd bezorgen komt in onze uitgebreide ervaring zelden voor - zo weinig dat als het een keer gebeurde zoals vrijdag 11/6, het opvalt. Volgende keer bestellen e hier zeker weer.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel aardig personeel, en natuurlijk super lekker eten. We zullen altijd terug komen, samen met anderen die het restaurant nog niet ken.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en stipt bezorgd

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Amsterdamse poort is natuurlijk voorzien van enorm veel restaurants. Toch is Asian Fantasy al jaren met afstand op de rest mijn favoriet. Ze bewijzen ook in deze bijzonderen tijd dat niet alleen het eten, maar ook de bezorging perfect geregeld is. Ik hoop snel weer gezellig in het restaurant te kunnen eten.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de kwaliteit was uitstekend en de bezorging ook , alleen was het niet warm genoeg voor ons..

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Zeer vriendelijke bezorger zoals altijd! Bedankt voor het heerlijke eten weer! Tot snel

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, en ook weer erg vlot bezorgd!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, supersnel bezorgd. Alles naar wens. Miehoen erg goed ook!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Zoals altijd!! SNELLE SERVICE

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en betaalbaar. Vriendelijk personeel ook. Onze favorieten zijn Chiu Yim inktvis/garnalen, gevulde aubergine en sui kai.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voorheen kwamen we op lokatie lunchen, maar met het thuiswerken nu dus take away gedaan. Bestellen en betalen via de website werkt perfect. Eten stond klaar op de afgesproken tijdstip. En het eten was superlekker ;-))

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd heerlijk eten!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food was absolutely amazing and arrived exactly at the time requested .I used to eat there everyday few years ago, but then I moved and now due to Covid they also made it available for delivery . I recommend this place 💯.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ruim voor tijd bezorgt door een super aardige bezorger. Pluimpje voor hem. Het eten was lauw, droog en had totaal geen smaak. Niets was lekker eraan. Zonde van me geld. Haal vaker hier eten maar nu voor het eerst dit zo meegemaakt. Heel jammer €45 zo de vuilnisbak in.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker....1e x online besteld, meestal haal ik op locatie of ik eet daar, online paar euro meer maar dat mag de smaak niet drukken.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. En super snel bezorgd! Bedankt

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten !

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker gegeten . Warm en vers . Tot de volgende keer !

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Heb er al circa 10 x gegeten verschillende gerechten probeert. Deze keer gekozen voor Tjauwmin met geroosterde kip, Tjap Tjoy met witte rijst, en mihoen soep moksi meti. Jullie zijn onmisbaar ga zo door!