Reviews from Restaurant Asian Fantasy Amsterdam

Recent reviews

5.0
Align Netherlands
5 June 2024

Heerlijk eten en vlotte en nette bezorging.

Align Netherlands
16 May 2024

Heerlijk eten en vlotte en nette bezorging.

Pas
8 March 2024
Marla
9 February 2024

Excellent food, big portion size and high quality.

Burgzorg
21 December 2023

Heerlijk gegeten met mijn collega's

Gio
7 December 2023
Kim Jansen
23 November 2023

Lekker van gegeten met een grote groep. Goed vegetarisch aanbod en daarnaast zijn de sate-stokjes erg in de smaak gevallen. Deze vallen qua prijs wel uit de toon. We gaan vaker bestelllen.

Valerie
11 November 2023

Normaal gesproken altijd goed en lekker. Bij m’n laatste bestelling zat er door mn nasi heen een pleister. Nog nooit dit meegemaakt. Heb gebeld en hoorde geen sorry of excuses of kom een andere ophalen, alleen maar ontkennen en dat niemand die dag een pleister had. Dat vond ik wel heel jammer, ik bestel er heel vaak. Ik heb zo mn hele nasi weggegooid en had niet genoeg eten meer voor het gezin! Ik heb er een foto en filmpje van gemaakt. Hopelijk kan ik dat nog laten zien en word ik geloofd!

Kenneth
4 November 2023
Anita
12 October 2023

De de geroosterde eend was heel erg droog en hard. De smaak is was wel goed.

Edward
16 August 2023

Geweldig

Boi
10 August 2023

Heerlijk vers gemaakte maaltijden. Toppers daar bij Asian Fantasy A'dam!

Edward
7 August 2023
T.J.
28 April 2023

Aangegeven om moksi zonder kip bezorgen. Is er alsnog kip bezorgd

Jan Nijhout
18 April 2023
Harvey
2 April 2023

snelle bezorging. zeer tevreden over de kwaliteit van het eten

Burgzorg
23 March 2023

Bestel hier altijd mijn eten. Heerlijk gewoon!!

V
15 March 2023

Goed en lekker eten voor n nette prijs met vriendelijke bediening!

Dobby
5 January 2023

Lekkere eendensoep, snel bezorgd

Anoniem
23 November 2022

Heerlijk, mijn collega’s en ik hebben genoten.

Sonja
22 November 2022
Kenneth
16 November 2022
Claudia
9 November 2022

Kon nog bellen met het restaurant voor extra wensen. Keurig en snel geholpen.

Kenneth
7 November 2022
Anoniem
5 November 2022
Anoniem
25 October 2022
Stephanie
12 October 2022

Bestel hier al jaren en altijd lekker

F Weiss
29 September 2022
Corina
5 September 2022
R
21 August 2022
Lindsy
11 August 2022

Heerlijk ! Een ster minder omdat ik sambel had gevraagd, maar zat er niet bij. Voor de rest zeker een aanrader om te betalen 😊

HG
22 July 2022

Soto super lekker. Sate iets te doorbakken

M Silvester
12 July 2022
Jolabda de kam
23 June 2022

Eten is prima bezorging super snel

M Silvester
8 June 2022

Er was alleen deze keer vergeleken met de vorige keer weinig tjauw min in de bakjes. Het vlees was genoeg.

M S
23 May 2022

Heerlijk gegeten

Joanna
19 May 2022

Vriendelijk personeel, snelle service en lekker eten!

Leonie
29 April 2022

Super lekker, vers en snel bezorgd!

Rin
24 April 2022

Die vlees aangebrand. De prijs is omhoog gegaan maar die vlees heel weinig in de bakje.

H.
1 April 2022
Giovanni
26 March 2022
Suzy
20 March 2022

Bestelling zou om 19.00 klaar zijn maar toen werd het pas gekookt zodat ik pas om 19.20 de bestelling kon meenemen. Kon ik net zo goed niet online bestellen en meteen er naar toe zijn gegaan. Dat is ontzettend jammer!

Smai Hall
12 March 2022
m de wit
4 March 2022
Esmee
10 February 2022
Marjan
25 January 2022

Zoals altijd heerlijk en een portie om 2 dagen van te eten Kan niet wachten om weer in jullie restaurant te mogen eten Bedankt allemaal weer

Lekker ennop tijd
13 January 2022
Desmond
11 January 2022

Onze familie gaat al jarenlang naar dit restaurant. Vriendelijk personeel, lekker eten. Doen.

Brenda
9 January 2022

Heerlijke Tjauwmin moksi en tjap tjoi gegeten!

Ferry Haan
21 December 2021

Het was weer zoals altijd top

Carilio
23 November 2021

goede service en lekker eten, prijs kwaliteit veel beter dan Kam Yin!

Carilio
9 November 2021

Goede service, prijs kwaliteit verhouding is top!

Carilio
26 October 2021

Hele vriendelijke bezorger. Goede service

AA
16 October 2021

Uw portie wordt steeds minder! Graag de volgende keer de opmerking lezen! Saus apart en extra zuur…Alvast bedankt!

Kimora Capello
14 October 2021

perfect!!

L.
28 September 2021

Super lekker eten!

Sisi
17 July 2021

Eten smaakte minder dan normaal. Wel goede klantenservice!

Claudia
14 July 2021
suzy
19 June 2021

bestelling op tijd geleverd

Rob
14 June 2021

Eten was prima. Belangrijke factor was hoe zaken werden geserveerd - niet verzopen in de sausen maar krokant en met de saus separaat. Hoeveelheid was ruim voldoende (vier gerechten voor 4 volwassenen is zelfs beetje teveel). Bonuspunten voor de bezorging - deze was exact op tijd. De bezorger heirover gecomplimenteerd waarop hij reageerde: "maar dat is toch hoe het moet?"- hulde. Ik zou willen dat uw collega's hiervan notie nemen. Op tijd bezorgen komt in onze uitgebreide ervaring zelden voor - zo weinig dat als het een keer gebeurde zoals vrijdag 11/6, het opvalt. Volgende keer bestellen e hier zeker weer.

CP
6 May 2021

Heel aardig personeel, en natuurlijk super lekker eten. We zullen altijd terug komen, samen met anderen die het restaurant nog niet ken.

Lim
16 April 2021
Floor
17 March 2021

Lekker eten en stipt bezorgd

André
16 March 2021

De Amsterdamse poort is natuurlijk voorzien van enorm veel restaurants. Toch is Asian Fantasy al jaren met afstand op de rest mijn favoriet. Ze bewijzen ook in deze bijzonderen tijd dat niet alleen het eten, maar ook de bezorging perfect geregeld is. Ik hoop snel weer gezellig in het restaurant te kunnen eten.

Peter Lingg
22 February 2021

de kwaliteit was uitstekend en de bezorging ook , alleen was het niet warm genoeg voor ons..

Rash
3 February 2021

Heerlijk gegeten. Zeer vriendelijke bezorger zoals altijd! Bedankt voor het heerlijke eten weer! Tot snel

Daniel
29 January 2021
Ro
23 January 2021

Was weer heerlijk, en ook weer erg vlot bezorgd!

Ro
16 January 2021

Heerlijk gegeten, supersnel bezorgd. Alles naar wens. Miehoen erg goed ook!

Bhagwat
20 December 2020

Top! Zoals altijd!! SNELLE SERVICE

Teddy
12 December 2020

Altijd lekker en betaalbaar. Vriendelijk personeel ook. Onze favorieten zijn Chiu Yim inktvis/garnalen, gevulde aubergine en sui kai.

Kerk
28 November 2020
I.D.
8 November 2020
Mario
1 November 2020

Voorheen kwamen we op lokatie lunchen, maar met het thuiswerken nu dus take away gedaan. Bestellen en betalen via de website werkt perfect. Eten stond klaar op de afgesproken tijdstip. En het eten was superlekker ;-))

suzy
31 October 2020

altijd heerlijk eten!

Grace
18 October 2020
R C
5 October 2020

Food was absolutely amazing and arrived exactly at the time requested .I used to eat there everyday few years ago, but then I moved and now due to Covid they also made it available for delivery . I recommend this place 💯.

Isidra
26 September 2020

Het eten was ruim voor tijd bezorgt door een super aardige bezorger. Pluimpje voor hem. Het eten was lauw, droog en had totaal geen smaak. Niets was lekker eraan. Zonde van me geld. Haal vaker hier eten maar nu voor het eerst dit zo meegemaakt. Heel jammer €45 zo de vuilnisbak in.

Chris
17 September 2020

Altijd lekker....1e x online besteld, meestal haal ik op locatie of ik eet daar, online paar euro meer maar dat mag de smaak niet drukken.

Bhagwat
4 September 2020

Wederom heerlijk gegeten. En super snel bezorgd! Bedankt

Roy
5 June 2020

Heerlijk gegeten !

Belinda
28 May 2020
Roy
13 May 2020

Zoals altijd erg lekker gegeten . Warm en vers . Tot de volgende keer !

Jazz
11 May 2020

Weer heerlijk gegeten! Heb er al circa 10 x gegeten verschillende gerechten probeert. Deze keer gekozen voor Tjauwmin met geroosterde kip, Tjap Tjoy met witte rijst, en mihoen soep moksi meti. Jullie zijn onmisbaar ga zo door!