Avaliações de Restaurant Asian Fantasy Amsterdam

Avaliações recentes

5.0
Align Netherlands
5 junho 2024

Heerlijk eten en vlotte en nette bezorging.

Align Netherlands
16 maio 2024

Heerlijk eten en vlotte en nette bezorging.

Pas
8 março 2024
Marla
9 fevereiro 2024

Excellent food, big portion size and high quality.

Burgzorg
21 dezembro 2023

Heerlijk gegeten met mijn collega's

Gio
7 dezembro 2023
Kim Jansen
23 novembro 2023

Lekker van gegeten met een grote groep. Goed vegetarisch aanbod en daarnaast zijn de sate-stokjes erg in de smaak gevallen. Deze vallen qua prijs wel uit de toon. We gaan vaker bestelllen.

Valerie
11 novembro 2023

Normaal gesproken altijd goed en lekker. Bij m’n laatste bestelling zat er door mn nasi heen een pleister. Nog nooit dit meegemaakt. Heb gebeld en hoorde geen sorry of excuses of kom een andere ophalen, alleen maar ontkennen en dat niemand die dag een pleister had. Dat vond ik wel heel jammer, ik bestel er heel vaak. Ik heb zo mn hele nasi weggegooid en had niet genoeg eten meer voor het gezin! Ik heb er een foto en filmpje van gemaakt. Hopelijk kan ik dat nog laten zien en word ik geloofd!

Kenneth
4 novembro 2023
Anita
12 outubro 2023

De de geroosterde eend was heel erg droog en hard. De smaak is was wel goed.

Edward
16 agosto 2023

Geweldig

Boi
10 agosto 2023

Heerlijk vers gemaakte maaltijden. Toppers daar bij Asian Fantasy A'dam!

Edward
7 agosto 2023
T.J.
28 abril 2023

Aangegeven om moksi zonder kip bezorgen. Is er alsnog kip bezorgd

Jan Nijhout
18 abril 2023
Harvey
2 abril 2023

snelle bezorging. zeer tevreden over de kwaliteit van het eten

Burgzorg
23 março 2023

Bestel hier altijd mijn eten. Heerlijk gewoon!!

V
15 março 2023

Goed en lekker eten voor n nette prijs met vriendelijke bediening!

Dobby
5 janeiro 2023

Lekkere eendensoep, snel bezorgd

Anoniem
23 novembro 2022

Heerlijk, mijn collega’s en ik hebben genoten.

Sonja
22 novembro 2022
Kenneth
16 novembro 2022
Claudia
9 novembro 2022

Kon nog bellen met het restaurant voor extra wensen. Keurig en snel geholpen.

Kenneth
7 novembro 2022
Anoniem
5 novembro 2022
Anoniem
25 outubro 2022
Stephanie
12 outubro 2022

Bestel hier al jaren en altijd lekker

F Weiss
29 setembro 2022
Corina
5 setembro 2022
R
21 agosto 2022
Lindsy
11 agosto 2022

Heerlijk ! Een ster minder omdat ik sambel had gevraagd, maar zat er niet bij. Voor de rest zeker een aanrader om te betalen 😊

HG
22 julho 2022

Soto super lekker. Sate iets te doorbakken

M Silvester
12 julho 2022
Jolabda de kam
23 junho 2022

Eten is prima bezorging super snel

M Silvester
8 junho 2022

Er was alleen deze keer vergeleken met de vorige keer weinig tjauw min in de bakjes. Het vlees was genoeg.

M S
23 maio 2022

Heerlijk gegeten

Joanna
19 maio 2022

Vriendelijk personeel, snelle service en lekker eten!

Leonie
29 abril 2022

Super lekker, vers en snel bezorgd!

Rin
24 abril 2022

Die vlees aangebrand. De prijs is omhoog gegaan maar die vlees heel weinig in de bakje.

H.
1 abril 2022
Giovanni
26 março 2022
Suzy
20 março 2022

Bestelling zou om 19.00 klaar zijn maar toen werd het pas gekookt zodat ik pas om 19.20 de bestelling kon meenemen. Kon ik net zo goed niet online bestellen en meteen er naar toe zijn gegaan. Dat is ontzettend jammer!

Smai Hall
12 março 2022
m de wit
4 março 2022
Esmee
10 fevereiro 2022
Marjan
25 janeiro 2022

Zoals altijd heerlijk en een portie om 2 dagen van te eten Kan niet wachten om weer in jullie restaurant te mogen eten Bedankt allemaal weer

Lekker ennop tijd
13 janeiro 2022
Desmond
11 janeiro 2022

Onze familie gaat al jarenlang naar dit restaurant. Vriendelijk personeel, lekker eten. Doen.

Brenda
9 janeiro 2022

Heerlijke Tjauwmin moksi en tjap tjoi gegeten!

Ferry Haan
21 dezembro 2021

Het was weer zoals altijd top

Carilio
23 novembro 2021

goede service en lekker eten, prijs kwaliteit veel beter dan Kam Yin!

Carilio
9 novembro 2021

Goede service, prijs kwaliteit verhouding is top!

Carilio
26 outubro 2021

Hele vriendelijke bezorger. Goede service

AA
16 outubro 2021

Uw portie wordt steeds minder! Graag de volgende keer de opmerking lezen! Saus apart en extra zuur…Alvast bedankt!

Kimora Capello
14 outubro 2021

perfect!!

L.
28 setembro 2021

Super lekker eten!

Sisi
17 julho 2021

Eten smaakte minder dan normaal. Wel goede klantenservice!

Claudia
14 julho 2021
suzy
19 junho 2021

bestelling op tijd geleverd

Rob
14 junho 2021

Eten was prima. Belangrijke factor was hoe zaken werden geserveerd - niet verzopen in de sausen maar krokant en met de saus separaat. Hoeveelheid was ruim voldoende (vier gerechten voor 4 volwassenen is zelfs beetje teveel). Bonuspunten voor de bezorging - deze was exact op tijd. De bezorger heirover gecomplimenteerd waarop hij reageerde: "maar dat is toch hoe het moet?"- hulde. Ik zou willen dat uw collega's hiervan notie nemen. Op tijd bezorgen komt in onze uitgebreide ervaring zelden voor - zo weinig dat als het een keer gebeurde zoals vrijdag 11/6, het opvalt. Volgende keer bestellen e hier zeker weer.

CP
6 maio 2021

Heel aardig personeel, en natuurlijk super lekker eten. We zullen altijd terug komen, samen met anderen die het restaurant nog niet ken.

Lim
16 abril 2021
Floor
17 março 2021

Lekker eten en stipt bezorgd

André
16 março 2021

De Amsterdamse poort is natuurlijk voorzien van enorm veel restaurants. Toch is Asian Fantasy al jaren met afstand op de rest mijn favoriet. Ze bewijzen ook in deze bijzonderen tijd dat niet alleen het eten, maar ook de bezorging perfect geregeld is. Ik hoop snel weer gezellig in het restaurant te kunnen eten.

Peter Lingg
22 fevereiro 2021

de kwaliteit was uitstekend en de bezorging ook , alleen was het niet warm genoeg voor ons..

Rash
3 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten. Zeer vriendelijke bezorger zoals altijd! Bedankt voor het heerlijke eten weer! Tot snel

Daniel
29 janeiro 2021
Ro
23 janeiro 2021

Was weer heerlijk, en ook weer erg vlot bezorgd!

Ro
16 janeiro 2021

Heerlijk gegeten, supersnel bezorgd. Alles naar wens. Miehoen erg goed ook!

Bhagwat
20 dezembro 2020

Top! Zoals altijd!! SNELLE SERVICE

Teddy
12 dezembro 2020

Altijd lekker en betaalbaar. Vriendelijk personeel ook. Onze favorieten zijn Chiu Yim inktvis/garnalen, gevulde aubergine en sui kai.

Kerk
28 novembro 2020
I.D.
8 novembro 2020
Mario
1 novembro 2020

Voorheen kwamen we op lokatie lunchen, maar met het thuiswerken nu dus take away gedaan. Bestellen en betalen via de website werkt perfect. Eten stond klaar op de afgesproken tijdstip. En het eten was superlekker ;-))

suzy
31 outubro 2020

altijd heerlijk eten!

Grace
18 outubro 2020
R C
5 outubro 2020

Food was absolutely amazing and arrived exactly at the time requested .I used to eat there everyday few years ago, but then I moved and now due to Covid they also made it available for delivery . I recommend this place 💯.

Isidra
26 setembro 2020

Het eten was ruim voor tijd bezorgt door een super aardige bezorger. Pluimpje voor hem. Het eten was lauw, droog en had totaal geen smaak. Niets was lekker eraan. Zonde van me geld. Haal vaker hier eten maar nu voor het eerst dit zo meegemaakt. Heel jammer €45 zo de vuilnisbak in.

Chris
17 setembro 2020

Altijd lekker....1e x online besteld, meestal haal ik op locatie of ik eet daar, online paar euro meer maar dat mag de smaak niet drukken.

Bhagwat
4 setembro 2020

Wederom heerlijk gegeten. En super snel bezorgd! Bedankt

Roy
5 junho 2020

Heerlijk gegeten !

Belinda
28 maio 2020
Roy
13 maio 2020

Zoals altijd erg lekker gegeten . Warm en vers . Tot de volgende keer !

Jazz
11 maio 2020

Weer heerlijk gegeten! Heb er al circa 10 x gegeten verschillende gerechten probeert. Deze keer gekozen voor Tjauwmin met geroosterde kip, Tjap Tjoy met witte rijst, en mihoen soep moksi meti. Jullie zijn onmisbaar ga zo door!